Kongeligt privilegeret anno 1721

Take away

På Lynge Kro og Hotel tilbyder vi take away alle dage – søndag aften serverer vi dog kun dagens ret.
Take away aftensmad kan afhentes mellem 17 og 18:30, og skal bestilles inden kl. 16 samme dag – dog dagen før ved større bestillinger.

DAGENS RET UGE 3:

kr. 79,-

Mandag 18/1
BOLLER I KARRY

Tirsdag 19/1
GAMMELDAGS OKSESTEG

Onsdag 20/1
PARISERBØF
m. pommes frites

Torsdag 21/1
Ingen dagens ret

Fredag 22/1
KOTELETTER I FAD

Lørdag 23/1
CORDON BLEU
m. paprikasovs

Søndag d. 24/1
GAMMELDAGS OKSESTEG
Søndag serveres kun dagens ret.

DAGENS RET UGE 4:

kr. 79,-

Mandag 25/1
SKIPPERLAPSKOVS

Tirsdag 26/1
GAMMELDAGS OKSESTEG

Onsdag 27/1
RULLESTEG M. RØDKÅL

Torsdag 28/1
Ingen dagens ret

Fredag 29/1
FRIKADELLER
m. stuvet hvidkål

Lørdag 30/1
FLÆSKESTEG
m. rødkål

Søndag d. 31/1
GAMMELDAGS OKSESTEG
Søndag serveres kun dagens ret.

TAKE AWAY RETTER
MANDAG TIL LØRDAG

Ugens suppe:
Uge 3: Kartoffel-porre suppe
Uge 4: Karrysuppe m. hønsekød og ris
kr. 39,-

Stegt flæsk kr. 99,-

Wienerschnitzel kr. 139,-

Stjerneskud kr. 139,-

Herregårdsbøf kr. 95,-


DESSERT:

Gammeldags æblekage
kr. 29,-

Find os

Højrisvej 22-24
3540 Lynge

Bord- og værelsesbestilling:
tlf. 48 18 77 88

info@hotellyngekro.dk

Sociale medier

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

17-22

17-22

17-22

12-22

12-22

12-22

12-16

Bemærk at køkkenet lukker en time før lukketid.