Kongeligt privilegeret anno 1721

Månedens menu

Månedens menu kan ikke fås i øjeblikket pga. begrænset menu efter Corona-nedlukningen. Den vender tilbage snarest muligt!

Januar måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Lun fiskeragout med krebsehaler.
Hovedret: Tournedos af oksemørbrad m. sc. diable, friske grønsager og pom. Anna.
Dessert: Hjemmelavet isroulade m. orangesc.

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr 

 

Februar måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret:Laksefarseret rødtunge på salatbed m. sc.verte.
Hovedret: Kalvefilet calvados m. bagte æbler og nødderistede kartofler.
Dessert: Isbombe a la maison.

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr 

 

Marts måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Laksetatar med mangocreme.
Hovedret: Oksemedaillion m. grønsagsratatullie, bouillion kartofler og kryddersmør
Dessert: Creme brulee` m. friske frugter

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr 

 

April måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Rå marineret oksemørbrad m. høvlet parmesan og mango pesto.
Hovedret: Grillstegt kalvesteak med dijoncreme og pommes anna
Dessert: Tiramisu med bærpure og friske bær.

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr

Maj måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Friske grønne asparges m. spegeskinke og mozzarella
Hovedret: Entrecoté med sauce bordelaise, nye kartofler og friske grønsager
Dessert: Chokolademousse m. friske frugter og passioncollis

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr 

 

Juni måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Laksefarseret rødtungefilet m. urtecreme
Hovedret: Kalvefilet m estragonsauce, balsamico kartofler og friske grønsager
Dessert: Fragillite iskage m. frugter og pure

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr 

 

Juli måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Ristet laks m. sc.nage
Hovedret: Oksemørbrad medaillion m. mild pebersc. og friske grønsager
Dessert: Jordbær Romanoff m. vanilliescreme

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr

 

August måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Spegeskinke, på salat m. fetaost og tomatcreme
Hovedret: Kalvefilet Malibu m. svampekompot og kartoffelroulade
Dessert: Mocca parfait m. orange sirup

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr 

September måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Filokurv fyldt med hvidløgs ristede tigerrejer, grønlandsrejer, serveres m. purløgspesto
Hovedret: Tournedos Choron med friske grøntsager og dagens kartoffel.
Dessert: Créme caramel serveres m. flødeskum og friske frugter.

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr 

 

Oktober måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Kartoffelsuppe m. bacon og flødeskum.
Hovedret: Grillet oksefilet m. Chili bordelaise, ratatouillie og råstegte kartofler.
Dessert: Rådhus pandekager m. Grand Manier creme.

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr

 

November måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Citrus marinert laks m. fløde peberrod.
Hovedret: Okse Tournedos med estragonsauce og nødde kroketter
Dessert: Chokoladekage m. vanille is og chili maineret ananas

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr 

 

December måneds menu
Fredag og lørdag 17-21

Forret: Fennikel gravad laks m. rævesc.
Hovedret: Kalvefilet m. skovsvampesc. ristede kartofler og friske grønsager.
Dessert: Marinerede pærer m. kanel creme.

2 Retter 249,00 kr
3 Retter 299,00 kr

Find os

Højrisvej 22-24
3540 Lynge

Bord- og værelsesbestilling:
tlf. 48 18 77 88

info@hotellyngekro.dk

Sociale medier

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

17-22

17-22

17-22

12-22

12-22

12-22

12-16

Bemærk at køkkenet lukker en time før lukketid.