Nu er det tid til at bestille plads til julefrokost på Lynge Kro og Hotel! Kroen er blandt de flottest julepyntede kroer i hele Danmark, og vi er kendte for vores hyggelige stemning og klassiske pyntning op til højtiden.

Vi har julefrokoster hver torsdag-søndag fra fredag d. 27. november og hele vejen frem til 22. december for grupper op imod ti personer.
Buffeten starter kl. 12 og slutter kl. 15, og den indeholder over 20 retter – deriblandt flæskesteg, sild, laks og risalamande. Vores julefrokoster koster kr. 199, og skal forudbestilles på telefon eller e-mail.

Efter jul skruer vi op for blusset i vores deluxe julefrokoster d. 25.-27. december. Disse buffeter er endnu større med over 25 retter og koster kr. 229, og skal forudbestilles på telefon eller e-mail.

COVID-19 tiltag: Vi har gjort hvad vi kan, for at sikre så meget afstand mellem vores gæster, som muligt. Vi har fjernet adskillige borde i restauranten, så der er mere plads til hvert bord, og selve buffet pladsen er blevet udvidet, så der er bedre mulighed for at sprede sig ud, når man bevæger sig op mod buffeten.
Der er engangshandsker på buffeten, som vi beder alle vores gæster benytte og dertil er der håndsprit på alle borde i restauranten.
Disse tiltag er med til at gøre vores julefrokoster så Corona-sikre som muligt.

Vi glæder os til at fejre julen med jer! Om du skal forbi med familien, vennerne eller firmaet, anbefaler vi at du reserverer så hurtigt som muligt, da de fleste af julefrokosterne bliver udsolgt.