Et udsnit af vores ansatte med de nye mundbind på. Fra venstre: Elev Sebastian, Alexander, Charlotte, krofatter Henrik, krofatter Bjørn og Eva.

Fra på fredag d. 17. september 2020 vil alle tjenere på Lynge Kro og Hotel bære mundbind i åbningstiden. Det gør vi for at passe på både jer, vores gæster, og naturligvis vores ansatte. Og selvfølgelig for, at vi fortsat gerne vil have åbent, og servere dejlig, dansk kromad for jer!


Regerings udmelding d. 17. september betyder, at gæsterne hos os også skal bære mundbind. Disse må tages af, når man sidder ved sit bord, og når man rejser sig fra bordet (både under og efter middagen) skal man igen iføre sig mundbind.

Vi glæder os til at se jer! Og husk at selvom I måske ikke kan se det, så smiler vi under mundbindet. ?

Mvh. Henrik, Hans og Bjørn.

Bemærk: Indlægget er opdateret d. 17. september for at gøre opmærksom på, at vores gæster nu også skal bære mundbind på kroen.