En stor del af Danmark er igen blevet delvist nedlukket fra onsdag d. 9. december 2020 til og med søndag d. 3. januar 2021.
Men Lynge Kro og Hotel er allerede nu klar med mad ud af huset til Dem og Deres nærmeste i julen.

De næste tre uger er en væsentlig del af dansk erhvervsliv lukket ned – heriblandt restauranter og caféer. Dog må vi fortsat sælge mad ud af huset, og vi er allerede nu klar med en plan til, hvordan De kan få den hyggeligste jul derhjemme med julemad fra Lynge Kro og Hotel.

Hvad kan vi tilbyde ud af huset?

 • Den faste menu
  Vores klassiske take away menu kan De fortsat bestille hver dag med bl.a. wienerschnitzel og stegt flæsk med persillesovs. Se det fulde udvalg her.
 • Dagens ret
  Hver dag har vi en dagens ret, som De altid kan se mindst en uge forud på vores hjemmeside under fanen Take away.
  Tidligere har vi haft lukket søndag aften, men åbner nu for take away bestillinger denne aften også – dog kun dagens ret om søndagen.
 • Julefrokost
  Vi laver en fremragende julefrokost! Og den kan De nu få hjem til Dem med vores lækre juleplatter som indeholder seks lækre, klassiske julefrokost retter samt risalamande til dessert. Og vi vedlægger naturligvis en hel mandel med hver ordre.
  Platten kan bestilles til torsdag, fredag, lørdag og søndag til afhentning mellem 11:00 og 13:00. Men ved større ordrer kan andre dage arrangeres.
  Platten indeholder: Marinerede sild med karrysalat, gravet laks, paneret fiskefilet med remoulade, hønsesalat med bacon, ribbenstegspålæg med rødkål, to oste og risalamande med kirsebærsovs.
  De fleste ønsker at bruge eget brød, men vil De have kroens brød og smør med til platten, kan det tilkøbes for kr. 10,- per platte.
  Pris: kr. 169,-
 • Lørdagsand
  Hver lørdag op til jul kan De bestille den klassiske juleand fra os. Den serveres med hjemmelavet rødkål, hvide og brune kartofler og den lækreste andesovs. Læs mere om lørdagsand her.

Hvordan bestiller jeg?
De kan bestille take away ved at ringe til kroen på tlf. 48 18 77 88. Bestillinger til aftensmad skal være os i hænde senest kl. 16 samme dag, mens lørdagsand og julefrokost skal bestilles senest dagen før.
Julefrokost kan bestilles til afhentning mellem 11:00 og 13:00 torsdag til søndag, mens varm mad kan bestilles til afhentning mellem kl. 17:00 og 18:30.

Bemærk at vi har lukket d. 23. og 24. december samt d. 30. december til 1. januar.

Hvor afhenter jeg maden?
Maden afhentes på Lynge Kro og Hotel til den tid, vi har aftalt da De bestilte. Maden udleveres pakket grundigt ind, men skal den transporteres i længere tid, kan det være fornuftigt at medbringe termo-kasser.
Deres take-away mad udleveres fra hjørnet-vinduet på kroen (samme sted som i forårets nedlukning). Husk at holde afstand til de andre gæster, som venter på mad.
Vi modtager kontanter og kreditkort.

Har de flere spørgsmål til bestilling af take away mad, er De velkommen til at ringe og høre mere på tlf. 48 18 77 88.