Foråret er her, synes vi at vi kan mærke. Og med foråret kommer genåbningen, som vi har ventet så længe på!
Den 21. april åbner regeringen for udendørsservering uden corona pas, og indendørsservering med corona pas (som skal fremvises i indgangen). Og vi glæder os til at byde jer alle velkommen! Husk, husk, husk at bestille bord, da interessen vil være stor i den første tid – så vi må være forberedt!

OG! Så har vi en lille overraskelse, som kun meget få ved: Lynge Kro har fået en lille tilføjelse til familien! Den 21. april åbner vi nemlig for udendørs servering på vores nye sted: Restaurant Mølleåen (indsæt fanfare hér)!

Restaurant Mølleåen er en skøn lille restaurant, som ligger midt i den dejlige natur ved Mølleåen Golfklub. Alle er velkomne der (med og uden medlemskab til golfklubben) fra kl. 11 hver dag, hvor vi serverer smørrebrød og lune retter til frokost og fra kl. 17 serverer vi dagens ret.

Man kan sidde inde i restauranten – hvor vi har plads til 70 gæster, når vi holder selskab – eller sidde på terrassen, og nyde udsigten over de smukke baner og dertilhørende grønne omgivelser.

Restaurant Mølleåen har i mange år begejstret klubbens medlemmer, og nu er det jeres tur til at besøge stedet i den traditionsrige golfklub, som i 2020 kunne fejre 50 års jubilæum. Det kræver dog ikke, at du nogensinde har holdt en golfkølle, for at besøge Restaurant Mølleåen – blot en sund appetit!

I forbindelse med at vi har udvidet med den nye restaurant – som ligger blot 1000 meter fra kroen – lukker vi for frokost servering på Lynge Kro mandag til fredag. I disse dage anbefaler vi at give Mølleåen et skud, og prøve den dejlige frokost menu dernede.
Lørdag og søndag kan I få frokost både på Lynge Kro (stor frokostbuffet) og på Restaurant Mølleåen – så er udfordringen bare at vælge mellem de to!

Vi glæder os helt afsindigt til at byde jer velkommen på Restaurant Mølleåen fra d. 21. april og til at se jer igen på Lynge Kro d. 6. maj.

Vel mødt!

Mvh. Team Lynge Kro