Vi har glædet os til at offentliggøre programmet for jubilæumsugen – og nu er det her! Vi glæder os til at byde jer velkommen. Og husk: Der er flere overraskelser tilbage! Så følg med her på Facebook siden.

MANDAG D. 7/6: Det er vores officielle jubilæumsdag! Derfor byder vi alle spisende gæster på gratis kaffe og fødselsdagskage på denne helt særlige dag.

TIRSDAG D. 8/6: Vi byder velkommen til en historisk vandring på kroen klokken 14, hvor vores egen kro historiker Bjørn viser rundt inde på og udenfor kroen og fortæller historier fra kroens tre hundrede år lange liv. Vi slutter af med kaffe og gammeldags æblekage på terrassen. Pris: 30 kroner. Tilmelding nødvendig på tlf. 48 18 77 88.

ONSDAG D. 9/6: Vi lader op til “lille fredag” og byder alle vores spisende gæster på gratis velkomstdrink.

TORSDAG D. 10/6: Torsdag er flæskedag på Lynge Kro – og sådan har det været rigtigt længe! For at fejre jubilæet, kan I denne dag få flæsk ad libitum til bare kr. 99! Bestil på tlf. 48 18 77 88 eller på lyngekro.dk

FREDAG D. 11/6: Det er galla aften på Lynge Kro og Hotel! Denne aften iklæder tjenerne sig sit stiveste puds, og serverer kokkens elegante galla-menu: Grønne asparges med spegeskinke og mozarella. Helstegt oksemørbrad m. chilibordelaise og balsamico kartofler. Og jordbær Romanoff med vanille iscreme. Denne skønne menu til den passende pris kr. 300. Skal forudbestilles på tlf. 48 18 77 88.

LØRDAG D. 12/6 OG SØNDAG D. 13/6: Vi byder velkommen til dansktop sangeren Claus Pries og revystjernen Tina Christiansen, som underholder i salen under frokostbuffeten. Buffeten indeholder – som altid – mindst femten skønne retter. Der iblandt flere varianter sild, flæskesteg, fiskefilet, lun leverpostej, frikadeller og meget andet. Pris pr. person kr. 179. Bestil plads på tlf. 48 18 77 88.