Så er afstemningen startet om hvordan kroens nye facade skal se ud!

OBS. Afstemningen er afsluttet og vinderen offentliggøres snarest.

I forbindelse med kroens 300 års jubilæum for det kongelige privilegie anno 1721 har Rytterhuset (boligselskabet som ejer kroen) besluttet sig at give kroen nyt tag og en facaderenovering. I forbindelse med dette, blev vi spurgt hvilken farve kroen skulle have.
Og da vi er af den overbevisning at Lynge Kro og Hotel ikke blot er “vores” kro, men hele Lynges kro, sender vi nu spørgsmålet videre til jer!

De tre valgmuligheder er blevet til med tanke på lokalplanens valgmuligheder for farver til kroen samt et kig tilbage i historien, og hvordan Lynge Kro tidligere har set ud.

Valgmulighed A går et skridt tilbage til 00’erne, hvor kroen havde netop denne farve.
OBS. Efter 24 timer står det klart, at B og C kæmper om førstepladsen. Derfor har vi fjernet valgmulighed A, så der ikke går stemmer tabt.

Valgmulighed B kigger på den stilrene make over vores sal netop er gennemgået, og tager inspiration derfra og fra de danske herregårde.

Valgmulighed C minder om den nuværende farve på kroen, men med mere rene linjer og hvide rammer om vinduerne med inspiration fra kroens udseende i 30’erne og de danske badehoteller.

Resultatet bliver afsløret sidst på måneden. Vi glæder os til at se, hvad I vælger. Vælg med omtanke!

OBS. Efter 24 timer står det klart, at B og C kæmper om førstepladsen. Derfor har vi fjernet valgmulighed A, så der ikke går stemmer tabt.

944
Du har magten!

Hvilken farve foretrækker du til Lynge Kro?

Tak for din stemme! Resultatet bliver afsløret sidst i juni!

De bedste hilsner

Bjørn, Henrik og Hans