Nu er det tid til at bestille plads til julefrokost på Lynge Kro og Hotel! Kroen er blandt de flottest julepyntede kroer i hele Danmark, og vi er kendte for vores hyggelige stemning og klassiske pyntning op til højtiden.

Vi har julefrokoster hver dag fra fredag d. 26. november og hele vejen frem til 22. december for grupper op imod ti personer.
Buffeten starter kl. 12 og slutter kl. 15, og den indeholder over 20 retter – deriblandt flæskesteg, sild, laks og risalamande. Vores julefrokoster koster kr. 210, og skal forudbestilles på telefon eller e-mail.

Deluxe julefrokoster

Efter jul skruer vi op for blusset i vores deluxe julefrokoster d. 25.-27. december. Disse buffeter er endnu større med over 25 retter og koster kr. 239, og skal forudbestilles på telefon eller e-mail.
Bemærk: Pladser til 2. juledag er snart udsolgt! Bestil nu!

Større grupper

Er I tyve personer eller flere, kan I også bestille julefrokoster mandag, tirsdag og onsdag. Ring til kroen og hør mere på tlf. 48 18 77 88.

Vi glæder os til at fejre julen med jer! Om du skal forbi med familien, vennerne eller firmaet, anbefaler vi at du reserverer så hurtigt som muligt, da de fleste af julefrokosterne bliver udsolgt.