De fleste af vores gæster ved, at torsdag er stegt flæsk-dag på Lynge Kro. Men nu er det endelig tid til at to kro-klassikere vender tilbage på menuen efter at have været i dvale de sidste to år!

Hver tirsdag kan du nu endelig få gammeldags oksesteg på kroen igen. Den har været en storsællert på vores take away menu, og vi er glade for igen at kunne tilbyde den i restauranten igen. Det sker hver tirsdag fra kl. 17.

Hver onsdag har vi en vaskeægte gæste-favorit tilbage på menuen. I har spurgt og spurgt gennem lang tid, og vi har været spændte på at kunne annoncere at, ja, højreb er tilbage! Hver onsdag fra kl. 17 kan I få højreb ad libitum på kroen – dertil salatbar og forskelligt tilbehør og sovser. Og ja, I læste rigtigt – ad libitum! I kan spise så meget, I har lyst til.

Husk at bestille bord på tlf. 48 18 77 88 eller lige her på hjemmesiden!