Spis vores store påskefrokost på Lynge Kro og Hotel eller bestil en skøn påskeplatte som take away! Se detaljerne her!

Foråret er så småt begyndt at vise livstegn i naturen. Ud af vinterjorden kommer vintergækken og liljen frem, og det samme gør påsken!

Så se om du kan gætte vores gækkebrevsgåde: . . . . . . . . . . . . . . . . .!
Hvis du gættede på “PÅSKEFROKOST ER HER”, så har du fuldstændig ret!

Vi glæder os til endelig at kunne tilbyde vores store påskebuffet på kroen med mindst tyve retter! Både kolde og lune retter og naturligvis ostebord og abemad til dessert. Det bliver ikke bedre! Prisen er kr. 229,- og du kan spise så meget, du har lyst til.

Og vi har endnu en gang besluttet at tilbyde påskeplatte som take away. Årets påskeplatte fås ud af huset med følgende retter:

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Æg og rejer med mayonaise
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Roastbeef
  • Mørbradbøf med champignonsovs
  • To slags ost
  • Abemad (frugtsalat i råcreme med chokoladestykker)

Disse otte mageløse retter fås til kr. 199,- per platte. De fleste ønsker at bruge eget brød, men vil De have kroens brød og smør med til platten, kan det tilkøbes for kr. 15,- per platte.

Påskefrokost buffet sker på kroen d. 14., 15., 17. og 18. april fra klokken 12:00 til 16:00. Bestil så tidligt som muligt, da der er begrænset antal pladser!

Påskeplatter kan bestilles til afhentning mellem kl. 11:00 og kl. 15:00 fra d. 10. april 2022 til og med d. 17. april 2022.
De kan bestille plads til buffet eller take away platte ved at ringe til kroen på tlf. 48 18 77 88. Bestillinger til påskeplatte skal bestilles senest dagen før.Maden afhentes på Lynge Kro og Hotel til den tid, vi har aftalt da De bestilte. Maden udleveres pakket grundigt ind, men skal den transporteres i længere tid, kan det være fornuftigt at medbringe termo-kasser.

Har du flere spørgsmål til bestilling af påskefrokost og take away mad, er du velkommen til at ringe og høre mere på tlf. 48 18 77 88.