Kongeligt privilegeret anno 1721

Take away

På Lynge Kro og Hotel tilbyder vi take away alle dage – søndag aften serverer vi dog kun dagens ret.
Take away aftensmad kan afhentes mellem 17 og 18:30, og skal bestilles inden kl. 16 samme dag – dog dagen før ved større bestillinger.
OBS. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt, da køkkenet kan melde udsolgt pga. varelager eller travlhed i a la carte restauranten.

DAGENS RET UGE 18:

kr. 79,-

Mandag 3/5
SVENSK PØLSERET

Tirsdag 4/5
GAMMELDAGS OKSESTEG

Onsdag 5/5
KREBINETTER
m. stuvede ærter og gulerødder

Torsdag 6/5
Ingen dagens ret

Fredag 7/5
JÆGERSCHNITZEL
m. pommes frites

Lørdag 8/5
SVINEKOTELET CALCUTTA
m. ris

Søndag d. 9/5
LUKKET

 

DAGENS RET UGE 19:

kr. 79,-

Mandag 10/5
RIBBENSTEG
m. rødkål

Tirsdag 11/5
GAMMELDAGS OKSESTEG

Onsdag 12/5
BOLLER I KARRY
m. ris

Torsdag 13/5
Ingen dagens ret

Fredag 14/5
KYLLINGESCHNITZEL
m. ristede kartofler

Lørdag 15/5
MØRBRADGRYDE
m. mos

Søndag d. 16/5
LUKKET

DAGENS RET UGE 20:

kr. 79,-

Mandag 17/5
SVINEKOTELET
m. rødkål

Tirsdag 18/5
GAMMELDAGS OKSESTEG

Onsdag 19/5
GOULLASH
m. mos

Torsdag 20/5
Ingen dagens ret

Fredag 21/5
KRYDDERBØF
m. pebersovs

Lørdag 22/5
CORDON BLEU

Søndag d. 23/5
LUKKET

 

 

TAKE AWAY RETTER
MANDAG TIL LØRDAG

Ugens suppe:
Uge 18: Fransk løgsuppe (V)
Uge 19: Ribbensteg m. rødkål
Uge 20: Fransk bondesuppe
kr. 39,-

Stegt flæsk kr. 99,-

Wienerschnitzel kr. 139,-
Lavet på svinemørbrad

Stjerneskud kr. 139,-

Herregårdsbøf kr. 95,-


DESSERT:

Gammeldags æblekage
kr. 29,-

Find os

Højrisvej 22-24
3540 Lynge

Bord- og værelsesbestilling:
tlf. 48 18 77 88

info@hotellyngekro.dk

Sociale medier

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

17-22

17-22

17-22

17-22

17-22

12-22

12-16

Bemærk at køkkenet lukker en time før lukketid.