Kongeligt privilegeret anno 1721

Take away

På Lynge Kro og Hotel tilbyder vi take away alle dage undtagen søndag.
Det kan afhentes mellem 17 og 20:30, og skal bestilles inden kl. 20 samme dag – dog dagen før ved større bestillinger.
OBS. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt, da køkkenet kan melde udsolgt pga. varelager eller travlhed i a la carte restauranten.

FASTE RETTER:

WIENERSCHNITZEL
m. braskartofler, ærter, “dreng” og brun sovs. Lavet på svinemørbrad
Kr. 179

STJERNESKUD
m. paneret og dampetrødspætte, rejer, asparges, salat og rød dressing på ristet brød.
kr. 169

STEGT FLÆSK
m. kartofler, rødbeder og persillesovs.
Kr. 149

HAKKEBØF
m. bløde løg, kartofler, rødbeder og brun sovs
Kr. 164

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
m. hjemmekogt æblegrød, makroner, rasp, flødeskum og ribs gele.
kr. 29

DAGENS RET UGE 3:

kr. 99,-

Mandag 17/1
FORLOREN HARE

Tirsdag 18/1
GAMMELDAGS OKSESTEG

Onsdag 19/1
HAKKEBØF
m. bløde løg

Torsdag 20/1
STEGT FLÆSK
kr. 149

Fredag 21/1
BIKSEMAD
m. Bearnaise sovs

Lørdag 22/1
JÆGERSCHNITZEL

Søndag d. 23/1
LUKKET FOR TAKE AWAY

DAGENS RET UGE 4:

kr. 99,-

Mandag 24/1
BOLLER I KARRY

Tirsdag 25/1
GAMMELDAGS OKSESTEG

Onsdag 26/1
KREBINETTER
m. stuvede ærter og gulerødder

Torsdag 27/1
STEGT FLÆSK
kr. 149

Fredag 28/1
KOTELET I FAD
m. ris

Lørdag 29/1
KRYDDERBØF
m. pommes frites

Søndag d. 30/1
LUKKET FOR TAKE AWAY

Find os

Højrisvej 22-24
3540 Lynge

Bord- og værelsesbestilling:
tlf. 48 18 77 88

info@lyngekro.dk

Sociale medier

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

17-22

17-22

17-22

17-22

17-22

12-22

12-21

Bemærk at køkkenet lukker en time før lukketid.